0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0

Villa in landelijke stijl in Duitsland

Outdoor vloer in gres porcellanato voor een villa in Duitsland

Dit traditioneel ontworpen landhuis ligt in Beieren, Duitsland in een klein dorpje met slechts 900 inwoners.

Het onderscheidend vermogen van de woningen in het dorp is gehandhaafd, met steile hellende daken bedekt met felrode dakpannen, houten elementen en witte gevels, maar er is gekozen voor een afwerking van de buitenkant met tegels in gres porcellanato die tegelijk materieel en eigentijds zijn.

De outdoor vloer creëert een dek dat de verschillende volumes waaruit de villa bestaat met elkaar verbindt, zonder hoogteverschil te creëren met de tuin die bij de woning hoort, waardoor de perceptie van ruimte kan uitzetten en er een geheel ontstaat tussen de bebouwde en de natuurlijke omgeving.

Het formaat dat het best aan de behoeften van de klant voldeed, was gres porcellanato met steen-effect uit de La Roche-collectie van Rex in formaat 60x60 en met een dikte van 20 mm.Deze afmeting is gemaakt met een slipvaste textuur in een overheersende grijze kleur.

De inspiratie voor het gebruikte gres porcellanato is een steen van Franse oorsprong, die zeer genuanceerd is, een grote esthetische impact heeft en die tegelijkertijd gemakkelijk schoon te houden is.
De elegante en subtiele charme van de steen benadrukt de omvang van de woning in al zijn belangrijkheid, en het eindresultaat combineert op een perfecte manier de meest hedendaagse esthetiek met het classicisme van de omgeving.

De outdoor tegels die onze klant voor de renovatie heeft gekozen zijn uitsluitend Made in Italy en van eerste keus.
 

Gebruikte vloer:

Outdoor vloer: Gres porcellanato tegels met steen-effect van Rex uit de La Roche collectie, in de kleur Grey, met 20 mm dikte, in formaat 60x60

Ontdek onze online gres catalogus:
•    Rex La Roche
•    Gres porcellanato tegels voor outdoor
•    Gres porcellanato tegels met steen-effect