0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

Atlas Concorde

Atlas Concorde, een symbool van kwaliteit en stijl

Atlas Concorde, een symbool van kwaliteit en stijl
Atlas Concorde werd in 1969 opgericht en is vandaag uitgegroeid tot de grootste Italiaanse keramiek groep ter wereld.
Atlas Concorde is al ruim 50 jaar deskundig in keramiek met een vooraanstaande blik die gericht is op de toekomst: dit zijn de kenmerken die Atlas Concorde in staat stellen om aan alle behoeften vanarchitectuur en hedendaags design te voldoen met keramische en gres porcellanato collecties vloeren en wanden.

Atlas Concorde ontwerpt en maakt de beste esthetische en technologische oplossingen in gres porcellanato, geschikt voor elke stijl en toepassing, waardoor het merk een van de belangrijkste en sterkste internationale bedrijven is in de sector van keramische tegelproductie.

De keramische bekledingen van Atlas Concorde bieden persoonlijkheid en stijl aan projecten en getuigen esthetische en technische kwaliteit met een assortiment keramische en gres porcellanato tegels en bekledingen die uniek zijn wat betreft verfijning en volledigheid.