0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

Magica

Ceramiche Ma.Gi.Ca.

Ceramiche Ma.Gi.Ca.
Ma.Gi.Ca., een Italiaans merk met een lange traditie, onderscheidt zich door het vermogen om ruwe materialen om te zetten in esthetische en functionele oplossingen die elke ruimte kunnen verrijken met elegantie en uniciteit.

Ma.Gi.Ca. is opgericht met het doel om de schoonheid van Italiaans vakmanschap naar de wereld van keramische oppervlakken te brengen, en is erin geslaagd om traditie te combineren met de meest geavanceerde productietechnieken. Elke tegel van Ma.Gi.Ca. is het resultaat van een nauwgezet oog voor detail en een voortdurende zoektocht naar perfectie, kenmerken die het merk tot een referentiepunt hebben gemaakt voor architecten, ontwerpers en veeleisende klanten die op zoek zijn naar onderscheidende en duurzame oplossingen.

De Ma.Gi.Ca.-collecties staan bekend om hun verfijnde en innovatieve design, dat in staat is te anticiperen op markttrends en zich aanpast aan de behoeften van zowel residentiële als commerciële omgevingen. De tegels worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen om niet alleen een onberispelijke esthetiek, maar ook een superieure sterkte en duurzaamheid te garanderen. 

Ma.Gi.Ca. zet zich in voor duurzaamheid en respect voor het milieu door middel van verantwoorde productiepraktijken. Het merk gebruikt geavanceerde technologieën die de impact op het milieu verminderen en het verbruik van natuurlijke hulpbronnen en schadelijke emissies minimaliseren.