0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0

Servicegarantie

De beste prijs

De beste prijs
Dankzij belangrijke partnerschappen met de belangrijkste Italiaanse producenten van keramiek en ons netwerk zijn wij in staat de beste prijs op de markt aan te bieden voor al uw
specifieke behoeften op het gebied van wand- en vloerbekleding. 

Ons innovatief bedrijfsmodel, gebaseerd op een gestroomlijnde structuur, is in staat om de beste producten tegen de beste prijs aan te bieden!

Hoogwaardige producten

Het zijn de hoogwaardige materialen die de kwaliteit van onze producten onderscheiden!
Door onze jarenlange ervaring in de keramiek wereld kunnen wij voor u de beste keramische producten voor wand- en vloerbekleding op de markt selecteren en u onze persoonlijke selectie aanbieden van al die producten die aan onze kwaliteitsnormen voldoen.

Veilige en verzekerde binnenlandse en internationale zendingen

Om snelle leveringen te garanderen, vertrouwen wij niet op één enkele koerier, maar selecteren wij de meest efficiënte voor de nationale en internationale markt. 
De leveringskosten zijn ten laste van de klant en variëren naargelang het gewicht, het volume en de bestemming.
Wij verzenden over de hele wereld.

Stipte en veilige leveringen

Na ontvangst van uw orderbevestiging en vooruitbetaling, zullen wij onmiddellijk uw goederen klaarmaken en aan de koerier toevertrouwen voor levering bij u thuis.
De levering zal vervolgens binnen 20 werkdagen plaatsvinden.

De tijden voor voorbereiding en verzending kunnen tijdens bepaalde perioden van het jaar (bijv. zomer, Kerstmis) verschillen.

Bovendien bieden wij al onze klanten de optie van flexibele levering, om zo uw nieuwe vloerbedekking te ontvangen alleen wanneer het uitkomt, zonder extra kosten. 
Ga voor meer informatie naar de sectie: koop nu en ontvang wanneer u wilt.

Feedback

Onze bedrijfsfilosofie is het bijstaan van de klant bij alle stappen, vanaf het advies tot de ontvangst van de goederen, waardoor de aankoop een belevenis wordt.
In de loop van de jaren hebben wij onze klanten gevraagd ons feedback te geven over ons werk en de behaalde resultaten, ontdek hoe wij te werk gaan in de sectie "ervaring van klanten"!