0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

FONDOVALLE

FONDOVALLE
Verschillende inspirerende materialen ontworpen om harmonieus met elkaar te interageren: beton, metaal, hout, stenen en stoffen. Onze porseleinen tegels interpreteren met kracht en natuurlijkheid hun oorspronkelijke en unieke karakter door nauwkeurig vakmanschap.

Met meer dan 50 jaar ervaring behoort Ceramica Fondovalle tot de marktleidende bedrijven internationaal op het gebied van de productie en verkoop van porseleinen tegels en platen. Dit succes is het resultaat van een reis die gekenmerkt wordt door onderzoek en technologische innovatie, milieubescherming en territoriale behoud, om uitmuntendheid in productieprocessen, exclusieve productkwaliteit en efficiënte service te waarborgen.

Een design met een ziel uit Italië.

We geloven sterk in ons land, onze mensen, ideeën en geschiedenis, met het besef dat elk van deze elementen bijdraagt aan het bieden van iets unieks en onherhaalbaars.