0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

Tuscania

Tuscania Ceramiche

Tuscania Ceramiche
Tuscania belichaamt de essentie van kwaliteitsvakmanschap in het hart van Modena, Italië, en is een naam die synoniem staat voor uitmuntendheid in de tegelindustrie. Gebaseerd op de trots van traditioneel Italiaans vakmanschap en de voortdurende zoektocht naar innovatie, combineert Tuscania eeuwenoud meesterschap met moderne technologie.

Tuscania SPA, gevestigd in het artistieke district van Modena, is toegewijd aan het aanbieden van hoogwaardige tegels om te voldoen aan de behoeften van residentiële en commerciële projecten. Elke tegel is het resultaat van een zorgvuldige selectie van de beste materialen en een productieproces dat passie voor vakmanschap combineert met de meest geavanceerde technologieën.

De uitgebreide tegelcollectie van Tuscania SPA omvat een verscheidenheid aan stijlen, van klassieke ontwerpen die herinneren aan Italiaanse tradities tot moderne, minimalistische oplossingen die perfect zijn voor hedendaagse omgevingen.

Duurzaamheid is een kernwaarde voor Tuscania SPA. Elk stadium van de productie wordt zorgvuldig gepland om de impact op het milieu te beperken, door het gebruik van milieuvriendelijke materialen en innovatieve productietechnieken.