0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

Sicis

De oudste en meest geavanceerde techniek in het maken van verfijnd edelsmeedwerk

De oudste en meest geavanceerde techniek in het maken van verfijnd edelsmeedwerk
De kunst van de micro- en nanomozaïek is een van de oudste en meest uitgewerkte technieken in de edelsmeedkunst, en vanwege zijn complexiteit was het vele eeuwen lang niet mogelijk deze kunst te reproduceren. Sicis heeft de antieke mozaïek edelsmederij uit de 18e en 19e eeuw bestudeerd uit de Hermitage van Sint-Petersburg en in de Vaticaanse musea, met een project dat meer dan 25 jaar onderzoek, innovatie en ontwikkeling van materialen heeft gevergd, waardoor een atelier kon ontstaan dat zich specifiek bezighoudt met de studie van micromozaïek.

De mozaïek ontwerpers van Sicis creëren deze micro tegels van goud en Venetiaans stucwerk, verkregen door het smelten van 9 hoofdkleuren en diamantpoeder op 1200 graden, waardoor oneindige combinaties van kleuren en schakeringen ontstaan. Tientallen uren zijn nodig om het kunstwerk te voltooien; de ontwerpers zetten elke micro tegel één voor één, geheel met de hand, waarbij ze het ontwerp met het blote oog volgen en een uniek en onherhaalbaar meesterwerk creëren.