Druk op ENTER om te zoeken of ESC om af te sluiten

OneTile Experience
0

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om af te sluiten

filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

Gigacer

Gigacer: het standaardmerk voor de productie van grote platen in gres

Gigacer: het standaardmerk voor de productie van grote platen in gres
Gigacer is in 2007 opgericht in Faenza (Italië) met een belangrijke innovatie die de markt heeft verander en de weg vrij heeft gemaakt voor grote gres porcellanato platen. Gigacer heeft als eerste bedrijf het grote tegelformaat 120x120 geproduceerd, tegenwoordig 120x250.
 
Het belangrijkste element van de ontwikkeling van het bedrijf zit hem in de stijl, die origineel, verzorgd en eigentijds is.
Gigacer biedt een ongekende reeks aan formaten, diktes en kleuren om allerlei soorten oppervlakken te ontwerpen: vloer- en wandbekleding, woonomgevingen en bedrijfs- en winkelruimtes, indoor en outdoor, meubilair, geventileerde gevels en zwembaden.
 
Er zijn drie elementen die het merk Gigacer onderscheiden:
  • Hoge kwaliteit
  • Vakmanschap
  • Duurzaamheid
Waar wacht u nog op om voor de vloeren en wandtegels van Gigacer te kiezen? Innovatieve technologie, hoogste kwaliteitsnormen en originele oplossingen voor uw project!