0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

Marca Corona

Marca Corona is het oudste keramiekbedrijf in Sassuolo

Marca Corona is het oudste keramiekbedrijf in Sassuolo
Het bedrijf werd in 1741 in Sassuolo (Italië) opgericht en maakt sinds 1982 deel uit van de Concorde Groep, Europa's grootste keramiekgroep die volledig in Italiaans bezit is. Marca Corona vertegenwoordigt met trots keramische uitmuntendheid en de Made in Italy stijl over de hele wereld. De uitmuntendheid wordt bereikt door een continu groeitraject, innovatie en zorg voor de omgeving en de mensen.
 
Marca Corona biedt nu gres porcellanato vloer- en wandtegels en witte wandtegels die de beste technische prestaties combineren met een onweerstaanbare esthetiek.
Een compleet en veelzijdig productassortiment, variërend van de 1741 Lijn met kleine formaten zoals zeshoeken, latten, en cement maar met een verrassende esthetische impact, tot de innovatieve 120x278 platen met 6 mm dikte, of HiThick, de verdikte lijn voor buiten.
 
Elke collectie gres porcellanato of witte tegels vormt de perfecte synthese van sfeervolle kleuren, geraffineerde patronen en unieke, innovatieve vormen.