0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

NOVABELL

NOVABELL
Novabell. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche is het een referentiepunt geworden op de markt van keramische tegels, waarbij het onze klanten wereldwijd hoogwaardige producten, cutting-edge design en geavanceerde oplossingen biedt.

Geschiedenis en waarden:

Opgericht in 1987, is Novabell begonnen aan een ambitieuze reis om een van de toonaangevende internationale producenten van keramische tegels te worden.

De missie van Novabell is om innovatieve oplossingen te creëren die naadloos integreren met omgevingen en het dagelijks leven, waardoor de ervaring van iedereen die in contact komt met onze producten wordt verbeterd.

Novabell biedt een breed scala aan keramische tegels, ideaal voor elk type project, zowel residentieel als commercieel. Onze collecties variëren van de meest klassieke en traditionele ontwerpen tot de meest moderne en eigentijdse, die aan alle behoeften van onze klanten voldoen.