0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

VERSACE

Versace Ceramics

Versace Ceramics
Opgericht in Milaan in 1978 door Gianni Versace, een van de meest bekende modeontwerpers van de 20e eeuw, is Versace uitgegroeid tot een wereldwijd erkend icoon van Italiaanse uitmuntendheid.

Sinds de strategische samenwerking met Gardenia Orchidea in 1997 heeft het modebedrijf zijn creativiteit en kenmerkende stijl naar de wereld van keramische oppervlakken gebracht.

De tegels van Versace Ceramics zijn een eerbetoon aan de creativiteit en het vakmanschap van het maison, met unieke prints en verfijnde decoraties, gekenmerkt door heldere kleuren, 3D-effecten en vleugjes edelmetaal, harmonieus gecombineerd met klassieke en elegante decoratieve elementen.

Gardenia Orchidea, gevestigd in het hart van Italië's beroemde keramiekwijk en opgericht in 1961, is altijd synoniem geweest voor kwaliteit en vakmanschap in de industrie. Het bedrijf onderscheidt zich als een van de toonaangevende tegelfabrikanten en biedt artikelen, lijnen en ontwerpen met een verfijnde stijl en buitengewone aandacht voor detail. Deze producten zijn ontworpen voor diegenen die hun huiselijke ruimtes willen verfraaien met comfortabele, innovatieve en verfijnde afwerkingen en inrichtingsoplossingen.

De samenwerking tussen Versace en Gardenia Orchidea vertegenwoordigt de kruising tussen de modewereld en de keramische oppervlaktesector en biedt klanten de mogelijkheid om hun ruimtes te transformeren in elegante en onderscheidende omgevingen. Ontdek hoe deze twee uitmuntende Italiaanse bedrijven samenkomen om buitengewone tegels en inrichtingsoplossingen te creëren die het prestige en de stijl weerspiegelen die geassocieerd worden met het merk Versace.