0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

KEOPE

KEOPE
Keope is opgericht door een groep gepassioneerde ondernemers in 1995. Vanaf het begin was het doel van het bedrijf om een referentiepunt te worden voor de productie van keramische en porseleinen tegels. Met het hoofdkantoor in Ferrara, Italië, is Keope in de loop der jaren gestaag gegroeid dankzij haar toewijding aan excellentie en de kwaliteit van haar producten.

Innovatie en Technologie:
Keope is altijd toonaangevend geweest in innovatie binnen de tegelindustrie. Het bedrijf heeft aanzienlijke middelen geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling van geavanceerde technologieën om de kwaliteit van haar producten voortdurend te verbeteren. Dankzij een mix van creativiteit en technische expertise heeft Keope baanbrekende oplossingen geïntroduceerd, wat resulteert in meer weerstand, duurzaamheid en aantrekkelijk design in haar producten.

Productassortiment:
Keope biedt een breed scala aan tegels en bekledingen om te voldoen aan de behoeften en smaken van een internationaal klantenbestand. Hun producten omvatten verschillende collecties van keramische tegels, porseleinsteen en gereconstitueerde steen, ontworpen voor residentiële, commerciële en openbare toepassingen. Elke collectie wordt gekenmerkt door unieke ontwerpen en een ruime keuze aan formaten, kleuren en texturen om de creativiteit van ontwerpers te inspireren en aan de verwachtingen van klanten te voldoen.