0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

La Fabbrica AVA

Uitstekende combinatie van traditie en innovatie

Uitstekende combinatie van traditie en innovatie
La Fabbrica AVA werd in 1994 opgericht in Castel Bolognese (RA). Via haar eigen merken La Fabbrica AVA voor grote platen produceert en verkoopt zij Italiaanse keramische vloer- en wandtegels van topkwaliteit.

Via het merk La Fabbrica AVA wil het bedrijf het concept van design en creativiteit benadrukken waarbij de zoektocht naar kwaliteit wordt omgezet in haar filosofie en deze waarde is altijd aanwezig geweest in het ontwerp van het product, vanaf het ontwerp tot de uitvoering en de verkoop. 

De voortdurende drang naar kwaliteitsverbetering heeft ons in staat gesteld collecties te creëren met de modernste design en technologie, geschikt om aan de behoeften van ontwerpers, binnenhuisarchitecten en de smaak van de eindconsument te voldoen.

In onze online catalogus vindt u alle collecties van La Fabbrica AVA, van wanden tot de meest verfijnde decoraties, van texturen tot het innoverende design dat uniek is in de branche, beschikbaar zowel voor binnen als buiten in verschillende diktes en geschikt voor woon- en bedrijfsoplossingen.