0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

Bardelli

Ceramica Bardelli: een icoon van Italiaans design

Ceramica Bardelli: een icoon van Italiaans design
Ceramica Bardelli: een naam die al meer dan zestig jaar synoniem staat voor uitmuntendheid, design en innovatie in de Italiaanse keramiekwereld. Het bedrijf werd in 1934 opgericht in Sassuolo, in het hart van het Modenese keramiekdistrict en onderscheidt zich door zijn constante zoektocht naar nieuwe artistieke expressies en zijn vermogen om traditie en moderniteit te combineren.

Een ongeëvenaard artistiek erfgoed:
Ceramiche Bardelli kan bogen op een uitgebreid artistiek erfgoed, het resultaat van samenwerking met enkele van de grootste namen in het Italiaanse en internationale design. Van Enzo Mari tot Gino De Dominicis, van Fornasetti tot Martine Bedin, de meesters van het design hebben Bardelli keramiek geherinterpreteerd en unieke en onnavolgbare collecties gecreëerd.

Een geavanceerd productieproces:
Dankzij een geavanceerd productieproces dat vakmanschap en innovatieve technologieën combineert, garandeert Ceramica Bardelli producten van de hoogste kwaliteit, resistent en duurzaam. Elke tegel is een kunstwerk, tot in het kleinste detail verzorgd en gemaakt van geselecteerde materialen.

Een veelzijdig en eigentijds merk:
Ceramiche Bardelli is perfect geschikt voor elke omgeving, zowel residentieel als commercieel. Van wandbekleding tot vloerbekleding, van meubelaccessoires tot designobjecten, Bardelli tegels geven elke ruimte een vleugje persoonlijkheid en verfijning.