0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

41 Zero 42

41zero42

41zero42
41zero42 is een innovatief designmerk in de keramische tegelindustrie, dat bekend staat om zijn unieke combinatie van eigentijdse esthetiek en hoogwaardig vakmanschap.
Met een breed scala aan producten met moderne en onderscheidende lijnen is 41zero42 toegewijd aan het aanbieden van geavanceerde tegeloplossingen voor interieurs en exterieurs.
Hun exclusieve collecties weerspiegelen een tijdloze stijl en zijn aantrekkelijk voor architecten, ontwerpers en interieurliefhebbers die op zoek zijn naar materialen van topkwaliteit.
Elke 41zero42 tegel is het resultaat van nauwgezette aandacht voor detail en een ultramodern productieproces, dat een perfecte mix van functionaliteit en schoonheid garandeert.
Ontdek de innovatie en elegantie van 41zero42 tegels, om ruimtes te transformeren met een onderscheidende en eigentijdse touch."