0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

Terratinta

Terratinta

Terratinta
Terratinta Ceramiche is een referentiemerk in de tegelindustrie, bekend om haar vermogen om traditioneel vakmanschap en technologische innovatie te combineren. Terratinta werd opgericht met als doel de esthetische en functionele normen van keramische oppervlakken te herdefiniëren en onderscheidt zich door een eigentijds design dat beantwoordt aan de behoeften van een voortdurend evoluerende markt.

De collecties van Terratinta zijn het resultaat van een niet aflatend streven naar kwaliteit en duurzaamheid, kenmerken die het niet alleen in Italië, maar ook internationaal een solide reputatie hebben opgeleverd. Elke tegel is ontworpen om niet alleen een decoratief element te zijn, maar een waar kunstwerk dat in staat is om elke omgeving te transformeren in een unieke en elegante ruimte.

Het merk onderscheidt zich door aandacht voor detail en het vermogen om te anticiperen op designtrends. Terratinta tegels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en weerstand in de tijd te garanderen. Het brede scala aan kleuren, texturen en afwerkingen biedt veelzijdige en aanpasbare oplossingen, ideaal om aan alle soorten ontwerpvereisten te voldoen, zowel voor residentiële als commerciële ruimtes.

Terratinta Ceramiche zet zich ook in om de impact van de productie op het milieu te verminderen door duurzame praktijken toe te passen en geavanceerde technologieën te gebruiken die het verbruik van natuurlijke hulpbronnen verminderen.