0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

CE.SI.

Kleur is het sleutelbegrip bij de productie van CE.SI vloer- en wandtegels

Kleur is het sleutelbegrip bij de productie van CE.SI vloer- en wandtegels
De familie Fumagalli richtte CE.SI. op in 1960. Al meer dan 60 jaar bedenken, ontwerpen en produceren zij keramiek van de hoogste kwaliteit, die gewaardeerd is over de hele wereld en in staat is om aan meerdere behoeften te voldoen. 

CE.SI. is een internationaal erkende fabrikant van geëmailleerde gres porcellanato tegels voor vloer- en wandbekleding. Het onderscheidt zich door voortdurend onderzoek naar kleur en de focus op het gebruik van geselecteerde grondstoffen die een hoogwaardige afwerking garanderen, zowel glanzend als mat.

Kleur is het sleutelbegrip waarop de productie van CE.SI. is gebaseerd. De verscheidenheid aan kleuren en afwerkingen die beschikbaar zijn, biedt ontwerpers de mogelijkheid om eindeloze combinaties en indrukwekkende oplossingen te creëren.
De producten van CE.SI. worden dankzij de combinatie van effen kleuren en formaten unieke items, en het zijn echte ontwerppatronen die nooit vergaan. 

Ontdek nu de beschikbare verschillende formaten, kleuren en afwerkingen!