0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

Cedit

De kunst van een Italiaanse ruimte

De kunst van een Italiaanse ruimte
Cedit maakt deel uit van de Italiaanse groep Florim, die al meer dan 60 jaar gespecialiseerd is in de productie van porcellanato tegels Made in Italy, allemaal ontworpen door nationaal en internationaal bekende ontwerpers, voor unieke en exclusieve collecties . 

Het Cedit van vandaag en van de nabije toekomst, herstelt en stimuleert de houding van samenwerking met enkele van de meest interessante namen in de hedendaagse creativiteit, door het creëren van een reeks keramische collecties ontworpen door Italiaanse kunstenaars.

Giorgia Zanellato & Daniele Bortotto zijn de ontwerpers van Storie, de grote platen van de collectie zijn keramische velden waar de mengsels van pigmenten tot uiting komen in chromatische schakeringen met verbazingwekkende effecten. 
Dan is er Archeologie, een wandbekleding die ontworpen is door Franco Guerzoni waarbij de muur als een boek is om in te bladeren, een reis naar het interieur die je in staat stelt het verleden, de herinneringen en alles wat dat fragment aan metselwerk in de loop der tijd heeft verzameld na te gaan.
Federico Pepe is de ontwerper van Araldica een collectie waarin de visuele texturen op de grote platen de hypnotiserende en fascinerende structuur aannemen van een chromatische mix die geïnspireerd is op die van traditioneel gemarmerd papier.

De nieuwe keramische voorstellen van Cedit zijn het resultaat van een intense samenwerking tussen vakmanschap en technologie, die tevens wordt gekenmerkt door een dichterlijke expressiviteit die grote impact heeft; deze nieuwe interpretaties vernieuwen het idee van het vrije oppervlak en het opnieuw uitvinden van materiaal.