0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

ABK

Emoties aan de oppervlakte

Emoties aan de oppervlakte
ABK produceert in het hart van Emilia Romagna tegels in gres porcellanato, wandtegels en groot formaat platen voor binnen en buiten. 

ABK werd in 1992 opgericht in Finale Emilia en werd in 2021 een multinational door de overname van het historische Franse merk Desvres. 

ABK behoort tot de top 10 belangrijkste producenten van Made in Italy keramiek en steengoed, met 5.000 partners in meer dan 80 landen. Het doel van ABK is het garanderen van producten en diensten van hoge kwaliteit door middel van twee bedrijven met een hoge technologische efficiëntie, in Finale Emilia en Solignano Nuovo, met een totale productiecapaciteit van 7 miljoen vierkante meter. 

ABK richt zich tot de woning-, retail- en publieke designwereld met een altijd onderscheidend en origineel karakter, en biedt ontwerpers en retailers geavanceerde producten die verfijnde esthetiek en hoge technische prestaties kunnen combineren. 
Van de tegel tot de grote plaat biedt ABK innovatieve oplossingen op het gebied van design met als doel de technische prestaties van gres porcellanato naar steeds hogere duurzaamheidsnormen te tillen. 

Bovendien biedt de ABK-serie perfect op elkaar afgestemde vloeren en wandtegels, voor stijl, kleur en formaat, die unieke en onmiskenbare esthetische oplossingen bieden.