0
OneTile Experience
0

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om af te sluiten

0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

Abitare la ceramica

Onderzoek en trends met betrekking tot de beste keramiek ten dienste van de klant

Onderzoek en trends met betrekking tot de beste keramiek ten dienste van de klant
Abitare la ceramica is opgericht in 2009 en maakt deel uit van het bekende Gruppo Ceramiche Gresmalt, een grote onderneming die van nationale en internationale waardering geniet en die gebruik maakt van de modernste technologieën, waardoor Abitare la ceramica de belangrijkste soorten gres porcellanato tegels kan aanbieden die de woonmarkt vereist.

Het merk Abitare la ceramica beschikt over een reeks tegels en bekledingen in gres porcellanato met een hedendaags design en geraffineerde kleuren. Zo hebben klanten de keuze uit meerdere geconsolideerde formaten op de markt en talrijke oplossingen die zelfs aan de meest uiteenlopende eisen voldoen. 

Bijzondere aandacht wordt besteed aan productonderzoek, dat wordt ontwikkeld in laboratoria die zijn uitgerust met geavanceerde technologie om de eindgebruiker een trendy product van topkwaliteit te kunnen leveren.

Ontdek alle Abitare la ceramica collecties en laat u inspireren.