0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0

Trends in vloertegels

Trends in vloertegels
De belangrijkste trend voor gres porcellanato vloeren is het gebruik van grote , homogene formaten tegels in het hele huis, en de laatste tijd is de badkamer hier ook onderdeel van.
De meest trendy kleuren zijn neutrale kleuren, met een grote opkomst van grijze, antraciet en zelfs zwarte vloertegels.

De herontdekking van het natuurlijke heeft geleid tot een toenemend gebruik van gres porcellanato met hout-effect in alle tinten, ook in tinten die als Scandinavisch worden omschreven, d.w.z. gekenmerkt door eenvoud, minimalisme en functionaliteit.

Over kleuren gesproken, naast grijs, antracietgrijs en ook zwart, herontdekken de nieuwe trends kleuren die ontspannend kunnen zijn: de verschillende tinten wit, zand-beige en aardse kleuren.

Een andere moderne trend in het ontwerp is het gebruik van geometrische patronen die inspelen op het zwart/witte kleurenschema dat tegenspeler is en retro-achtige combinaties met zeshoeken of een 3D-effect.

Voor de vloeren van de badkamer daarentegen is er een terugkeer naar het gebruik van kleine formaten met een baksteen-effect of met een geometrisch ontwerp. Voor degenen die een "extreem" ontwerp wensen, omvatten de kleurencombinaties in de badkamer ook “intense” effecten met bloemen- en tropische thema's in blauwe en groene tinten.