0
Zoeken

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om af te sluiten

Wandtegels met marmer-effect

Wandtegels met marmer-effect
De marmerachtige wandtegels en andere traditioneel geïnspireerde keramische materialen passen zich aan de hedendaagse stijlen aan.
De uitstraling van marmer creëert een luxueus ontwerp dat kan worden verheven dankzij grote gres porcellanato panelen en platen, perfect voor wanden. Tegenwoordig vinden we ontwerpen met marmer-effect die wanden van de vloer tot het plafond bedekken.
Deze stijlen kenmerken huizen met een grandeur uitstraling en de nieuwe trend is om zeer prominente en opzichtige aderpatronen te hebben.
Tegels met marmer-effect zijn een veel voorkomend en klassiek ontwerp, en nog steeds een must in de moderne tegeltrend. Hierbij worden grote platen vooral worden gebruikt in ontwerpen die van de vloer tot het plafond gaan, dat kan helpen het huis een tijdloze uitstraling te geven.

Wandtegels met marmer-effect geven een strakke, nette uitstraling aan interieurs en het is mogelijk om te spelen met vele trendy stijlen zoals het visgraatmotief en zeshoekige ontwerpen. Daarnaast is de veelzijdigheid een pluspunt waardoor dit materiaal in elke omgeving van het huis gebruikt kan worden.
Tegels met marmer-effect bevatten aders waardoor ieder stuk uniek, zodat geen enkele tegel hetzelfde is. Bovendien zijn de kleuren en ontwerpen zeer gevarieerd. 
Zo heeft wit marmer vaak grijze strepen, waardoor het een materiaal is met een heldere uitstraling, terwijl crèmekleurig marmer warmer is en omgevingen een nog elegantere uitstraling geeft.