0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product
0

Hoe krijg je de beste vloer?

1)Voor een correcte plaatsing met langdurige resultaten is het noodzakelijk dat de ondergrond, de dekvloer, perfect waterpas ligt.

2) Kies zorgvuldig de esthetische en technische vereisten van de tegels (met betrekking tot de stijl en het beoogde gebruik van de ruimten), de te leggen formaten, het legpatroon, de grootte en de kleur van de voegen.

3) Beoordeel zorgvuldig de keuze van de kleur van de voegen: sterk gekleurd stucwerk, met name zwart, bruin, rood, of in ieder geval sterke kleuren, mogen NIET worden gebruikt op GEPOLIJSTE producten; het verwijderen ervan kan lastig zijn, zelfs op geglazuurde tegels.

4) Het leggen zonder voeg wordt sterk afgeraden, en is zelfs niet mogelijk voor buitenruimten. In geval van modulaire aanleg van verschillende formaten, dient men voegen te voorzien van:

  • 2 mm voor geslepen producten 
  • 3-4 mm voor NIET-geslepen producten 

5) Vermelding bij de bestelling: geef altijd aan of het gevraagde materiaal in meerdere formaten moet worden gelegd, zodat de verkooppunten het materiaal met passende diktes en tinten naar de klant kunnen sturen.