0
OneTile Experience
0

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om af te sluiten

0
 • Tegels
 • >
 • ROYAL STONE

ROYAL STONE

Gradino Costa Retta Gold het is de siertegel in combinatie met de porseleinserie ROYAL STONE van La Fabbrica. Collectie ROYAL STONE het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en configureerbare formaten volgens uw behoeften en kan worden geleverd met bijpassende plinten, kanalen en plinten. Onetile biedt alleen eerste keus porcellanato producten.

 • Kleur
  Kleur
  Gradino Costa Retta Gold
 • Formaat
  Formaat
  33x120x3,2 cm
 • Dikte
  Dikte
  8.8 mm
 • Oppervlakte
  Oppervlakte
  Matt
Samenvatting
Ontdek de serie
4/4 Instelling
Beschrijving
Klantenverhaal
Diensten

1. Kiezen Kleur en stijl

Structuren
Decor en mozaïek
Siertegels
GoldGold
MOSAICO GOLDMOSAICO GOLD
Battiscopa GoldBattiscopa Gold
Gradino Angolare DX Costa Retta GoldGradino Angolare DX Costa Retta Gold
Gradino Angolare SX Costa Retta GoldGradino Angolare SX Costa Retta Gold
Gradino Costa Retta GoldGradino Costa Retta Gold
Gradone Angolare dx GoldGradone Angolare dx Gold
Gradone Angolare sx GoldGradone Angolare sx Gold
Gradone Bordo DX GoldGradone Bordo DX Gold
Gradone Bordo GoldGradone Bordo Gold
Gradone Bordo SX GoldGradone Bordo SX Gold
Gradone costa retta GoldGradone costa retta Gold
Griglia DX GoldGriglia DX Gold
Griglia GoldGriglia Gold
Griglia SX GoldGriglia SX Gold

2. Kiezen Formaat

33x120x3,233x120x3,2 cm

3. Kiezen Dikte / Oppervlakte

 Catalogusprijs *DikteOppervlakteDoos **PalletCode
SELECTERENCatalogusprijs *181,20 €/pzVraag kortingDikte8.8 mmOppervlakteMattDoos **2 stuks (23 Kg)Pallet **-Code122033
* De momenteel geldende prijslijsten kunnen op elk moment variëren tot de orderbevestiging als gevolg van de voortdurende en hoge groei van de kosten van grondstoffen, gas, transport
** de eenheden/stuks per doos en de vierkante meters aanwezig in de doos van het product worden vermeld

4. Overzicht

La Fabbrica ROYAL STONE Gradino Costa Retta Gold 33x120x3,2 Matt
PrijsVraag korting
Code122033
ProductLa Fabbrica ROYAL STONE
Kleur en stijlGradino Costa Retta Gold
Formaat33x120x3,2 cm
Dikte
Oppervlakte
8,80 mm
Matt
Meervoudige offerte
Meerdere producten één offerte
Module
Offerte aanvraagformulier
Whatsapp
Een offerte aanvragen
+39 3245987330
Telefoon
Maandag tot vrijdag
8:30 - 12:30 / 13:30 - 17:00
+39 03651870011

Offerte aanvraagformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Uitstekende combinatie van traditie en innovatie

Uitstekende combinatie van traditie en innovatie
La Fabbrica S.p.A. werd in 1994 opgericht in Castel Bolognese (RA). Via haar eigen merken La Fabbrica en Ava voor grote platen produceert en verkoopt zij Italiaanse keramische vloer- en wandtegels van topkwaliteit.

Via het merk La Fabbrica wil het bedrijf het concept van design en creativiteit benadrukken waarbij de zoektocht naar kwaliteit wordt omgezet in haar filosofie en deze waarde is altijd aanwezig geweest in het ontwerp van het product, vanaf het ontwerp tot de uitvoering en de verkoop. 

De voortdurende drang naar kwaliteitsverbetering heeft ons in staat gesteld collecties te creëren met de modernste design en technologie, geschikt om aan de behoeften van ontwerpers, binnenhuisarchitecten en de smaak van de eindconsument te voldoen.

In onze online catalogus vindt u alle collecties van La Fabbrica, van wanden tot de meest verfijnde decoraties, van texturen tot het innoverende design dat uniek is in de branche, beschikbaar zowel voor binnen als buiten in verschillende diktes en geschikt voor woon- en bedrijfsoplossingen. 

Onze prestaties

Onze prestaties
Ontdek de vloeren en bekledingen die onze klanten al hebben gemaakt dankzij de diensten van Onetile.
dankzij de zorgvuldige selectie van de beste Italiaanse porseleinen aardewerk-, mozaïek-, keramiek- en parketmerken, hebben we vloeren en wanden gemaakt en geproduceerd voor particuliere woningen, restaurants en allerlei soorten bedrijven, in Italië en in Europa.
Meer informatie

Over ons

Over ons
We streven ernaar om al het beste keramiek toegankelijk te maken voor een exclusieve prijs, door een gepersonaliseerd assortiment samen te stellen dat rekening houdt met de werkelijke behoeften van de klant. Wij geven advies over de keuze van het beste product en de installatie daarvan.
Meer informatie

Voordelen

Bij Onetile.it zijn we gefocust op de behoeften van onze klanten en bieden we hen allemaal belangrijke voordelen, zoals:

De beste prijs!
Onze zeer belangrijke en meerjarige partnerschappen met de grote Italiaanse fabrikanten en een solide netwerk stellen ons in staat om de beste producten tegen de beste prijs op de markt aan onze klanten aan te bieden!

Vouwen, plinttegels, siertegels en installatietoebehoren tegen kostprijs
Wij bieden onze klanten Mapei en Profilpas producten aan tegen kostprijs. Ons netwerk stelt ons in staat om voegmiddelen, lijmen, plinttegels, siertegels en installatietoebehoren voor vloer- en wandtegels tegen kostprijs aan te bieden. We zorgen altijd voor de beste prijs en producten van de beste kwaliteit om elke ruimte in te richten.

Beste kwaliteit gegarandeerd
Met jarenlange ervaring in de wereld van vloer- en wandtegels selecteren we alleen de producten van de hoogste kwaliteit voor onze klanten, zodat ze de beste porseleinen steengoed- en parketproducten op de markt ontvangen.

Flexibele levering
Bij Onetile.it begrijpen we volledig hoe problematisch het opslaan van goederen kan zijn. We bieden een gratis flexibele bezorgservice, waardoor klanten de producten kunnen ontvangen wanneer ze klaar zijn voor installatie

ShowroomOverleg
Bij Onetile.it geven we klanten de mogelijkheid om de producten die ze willen direct te bekijken door onze Showroom te bezoeken. Onze samenwerking met Tempini1921 stelt ons in staat om op afspraak gratis toegewijde consulten aan te bieden.

Om alle voordelen van Onetile.it te zien klik hier

Installatieservice

Bij Onetile.it stelt onze uitgebreide kennis van de materialen die we verkopen ons in staat om elk type vloer- en wandtegelinstallatie correct te beheren, zowel binnen als buiten.
We worden ondersteund door verschillende teams van gespecialiseerde en gecertificeerde vakmensen die ons in staat stellen om tegelijkertijd meerdere sites in heel Italië te beheren.

Door onze installatieservice aan te vragen, ontvangt u gratis advies en nauwkeurige aanwijzingen om contact op te nemen met de installatieteams die het beste bij uw behoeften passen.

Als u meer informatie wilt over onze installatieservices klik hier

Vervoer op maat

Bij Onetile.it bieden we op maat gemaakte transportdiensten om aan elke specifieke eis te voldoen, en bieden we onze klanten altijd:
/ - Verzekering op elke zending
- Zendingen met professionele partners
- Telefonisch voorafgaand bericht van de koerier een dag voor levering
- De mogelijkheid om de levering op een precieze datum en tijd te plannen

Bij Onetile.it vervoeren we uw vloer- en wandtegels veilig. Profiteer van onze gegarandeerde en betrouwbare service.

Als u meer wilt weten over onze transportservice op maat klik hier
Ondergetekende verklaart kennis te hebben genomen van de door ONE CLICK TILES S.R.L. verstrekte informatie over de verwerking van persoonsgegevens, overeenkomstig de artikelen 13 en 14 van Verordening 2016/679/EU, en geeft uitdrukkelijke, vrije en geïnformeerde toestemming voor de verwerking van zijn/haar persoonsgegevens van niet-specifieke aard (zoals gedefinieerd in de AVG), uitsluitend voor de uitvoering van de betreffende verwerking zoals beschreven in het Beleid
Ik ga akkoord met het ontvangen van productinformatie en aanbiedingen, lees verder