0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0

Monsters met cashback

Monsterdienst aan huis

Monsterdienst aan huis
Wij bieden al onze klanten de mogelijkheid om comfortabel een monster van een van onze producten thuis te ontvangen.

De monsters zijn altijd gratis, terwijl de verzendkosten voor rekening van de klant komen, die in geval van een latere bestelling een vergoeding voor de verzendkosten op hun eigen bestelling kunnen krijgen.

Wat zijn monsters en hoe werkt de cashback?
De monsters zijn kleine fragmenten van onze producten waarmee u gemakkelijk de kleur en textuur van het geselecteerde product thuis kunt controleren. Als u besluit een volledige bestelling te plaatsen nadat u een van de monsters met afmetingen van 9 x 19 cm heeft gekozen, bieden wij u een vergoeding aan die gelijk is aan de verzendkosten van het monster. Met andere woorden, we zullen het bedrag dat u heeft uitgegeven aan de verzending van het monster terugbetalen wanneer u een volledige aankoop doet.

"Realistische" monsters en hun unieke charme
Als u een nog boeiendere ervaring wilt, bieden we ook de mogelijkheid om monsters in grotere of "echte" maten te ontvangen. De verzendkosten zijn echter voor uw rekening bij deze monsters. Voor deze categorie monsters is geen cashback beschikbaar.

Beschikbaarheid van monsters
We willen u alleen het beste bieden, daarom hangt de beschikbaarheid van monsters af van hun aanwezigheid bij de producerende bedrijven. We hechten waarde aan uw ervaring en zullen ons best doen om u de gewenste monsters te leveren, maar houd er rekening mee dat de beschikbaarheid kan variëren.