0
OneTile Experience
0

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om af te sluiten

0
 • Tegels
 • >
 • OVERLAND

OVERLAND

OVERLAND is een van de meest gerenommeerde collecties van Marca Corona, een van de belangrijkste Italiaanse keramiek producenten ter wereld, gespecialiseerd in de productie van gres porcellanato producten.

 • Kleuren
  3
  Kleuren
 • Formaten
  1
  Formaten
 • Diktes
  1
  Diktes
 • Oppervlakken
  1
  Oppervlakken
Configureer het product
Ontdek de serie
1/4 Instelling
Beschrijving
Klantenverhaal
Diensten

1. Kiezen Kleur en stijl

DarkDark
SandSand
SilverSilver

Marca Corona OVERLAND

De gres porcellanato uit de Marca Corona OVERLAND collectie is ideaal voor:
 • Marca Corona OVERLAND is een vloer in gres porcellanato
 • De gres porcellanato tegels OVERLAND van Marca Corona zijn geschikt voor een vloer met steen-effect
 • De gres porcellanato tegels OVERLAND van Marca Corona zijn geschikt voor een design vloer
 • De gres porcellanato tegels OVERLAND van Marca Corona zijn geschikt voor buiten

Marca Corona is het oudste keramiekbedrijf in Sassuolo

Marca Corona is het oudste keramiekbedrijf in Sassuolo
Het bedrijf werd in 1741 in Sassuolo (Italië) opgericht en maakt sinds 1982 deel uit van de Concorde Groep, Europa's grootste keramiekgroep die volledig in Italiaans bezit is. Marca Corona vertegenwoordigt met trots keramische uitmuntendheid en de Made in Italy stijl over de hele wereld. De uitmuntendheid wordt bereikt door een continu groeitraject, innovatie en zorg voor de omgeving en de mensen.
 
Marca Corona biedt nu gres porcellanato vloer- en wandtegels en witte wandtegels die de beste technische prestaties combineren met een onweerstaanbare esthetiek.
Een compleet en veelzijdig productassortiment, variërend van de 1741 Lijn met kleine formaten zoals zeshoeken, latten, en cement maar met een verrassende esthetische impact, tot de innovatieve 120x278 platen met 6 mm dikte, of HiThick, de verdikte lijn voor buiten.
 
Elke collectie gres porcellanato of witte tegels vormt de perfecte synthese van sfeervolle kleuren, geraffineerde patronen en unieke, innovatieve vormen.

Onze prestaties

Onze prestaties
Ontdek de vloeren en bekledingen die onze klanten al hebben gemaakt dankzij de diensten van Onetile.
dankzij de zorgvuldige selectie van de beste Italiaanse porseleinen aardewerk-, mozaïek-, keramiek- en parketmerken, hebben we vloeren en wanden gemaakt en geproduceerd voor particuliere woningen, restaurants en allerlei soorten bedrijven, in Italië en in Europa.
Meer informatie

Over ons

Over ons
We streven ernaar om al het beste keramiek toegankelijk te maken voor een exclusieve prijs, door een gepersonaliseerd assortiment samen te stellen dat rekening houdt met de werkelijke behoeften van de klant. Wij geven advies over de keuze van het beste product en de installatie daarvan.
Meer informatie

Voordelen

Bij Onetile.it zijn we gefocust op de behoeften van onze klanten en bieden we hen allemaal belangrijke voordelen, zoals:

De beste prijs!
Onze zeer belangrijke en meerjarige partnerschappen met de grote Italiaanse fabrikanten en een solide netwerk stellen ons in staat om de beste producten tegen de beste prijs op de markt aan onze klanten aan te bieden!

Vouwen, plinttegels, siertegels en installatietoebehoren tegen kostprijs
Wij bieden onze klanten Mapei en Profilpas producten aan tegen kostprijs. Ons netwerk stelt ons in staat om voegmiddelen, lijmen, plinttegels, siertegels en installatietoebehoren voor vloer- en wandtegels tegen kostprijs aan te bieden. We zorgen altijd voor de beste prijs en producten van de beste kwaliteit om elke ruimte in te richten.

Beste kwaliteit gegarandeerd
Met jarenlange ervaring in de wereld van vloer- en wandtegels selecteren we alleen de producten van de hoogste kwaliteit voor onze klanten, zodat ze de beste porseleinen steengoed- en parketproducten op de markt ontvangen.

Flexibele levering
Bij Onetile.it begrijpen we volledig hoe problematisch het opslaan van goederen kan zijn. We bieden een gratis flexibele bezorgservice, waardoor klanten de producten kunnen ontvangen wanneer ze klaar zijn voor installatie

ShowroomOverleg
Bij Onetile.it geven we klanten de mogelijkheid om de producten die ze willen direct te bekijken door onze Showroom te bezoeken. Onze samenwerking met Tempini1921 stelt ons in staat om op afspraak gratis toegewijde consulten aan te bieden.

Om alle voordelen van Onetile.it te zien klik hier

Installatieservice

Bij Onetile.it stelt onze uitgebreide kennis van de materialen die we verkopen ons in staat om elk type vloer- en wandtegelinstallatie correct te beheren, zowel binnen als buiten.
We worden ondersteund door verschillende teams van gespecialiseerde en gecertificeerde vakmensen die ons in staat stellen om tegelijkertijd meerdere sites in heel Italië te beheren.

Door onze installatieservice aan te vragen, ontvangt u gratis advies en nauwkeurige aanwijzingen om contact op te nemen met de installatieteams die het beste bij uw behoeften passen.

Als u meer informatie wilt over onze installatieservices klik hier

Vervoer op maat

Bij Onetile.it bieden we op maat gemaakte transportdiensten om aan elke specifieke eis te voldoen, en bieden we onze klanten altijd:
/ - Verzekering op elke zending
- Zendingen met professionele partners
- Telefonisch voorafgaand bericht van de koerier een dag voor levering
- De mogelijkheid om de levering op een precieze datum en tijd te plannen

Bij Onetile.it vervoeren we uw vloer- en wandtegels veilig. Profiteer van onze gegarandeerde en betrouwbare service.

Als u meer wilt weten over onze transportservice op maat klik hier
Ondergetekende verklaart kennis te hebben genomen van de door ONE CLICK TILES S.R.L. verstrekte informatie over de verwerking van persoonsgegevens, overeenkomstig de artikelen 13 en 14 van Verordening 2016/679/EU, en geeft uitdrukkelijke, vrije en geïnformeerde toestemming voor de verwerking van zijn/haar persoonsgegevens van niet-specifieke aard (zoals gedefinieerd in de AVG), uitsluitend voor de uitvoering van de betreffende verwerking zoals beschreven in het Beleid
Ik ga akkoord met het ontvangen van productinformatie en aanbiedingen, lees verder