0
OneTile Experience
0

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om af te sluiten

0
 • Tegels
 • >
 • NATURALIA

NATURALIA

Battiscopa Bianco het is de siertegel in combinatie met de porseleinserie NATURALIA van Marazzi. Collectie NATURALIA het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en configureerbare formaten volgens uw behoeften en kan worden geleverd met bijpassende plinten, kanalen en plinten. Onetile biedt alleen eerste keus porcellanato producten.

 • Kleur
  Kleur
  Battiscopa Bianco
 • Formaat
  Formaat
  7x60 cm
 • Dikte
  Dikte
  8.5 mm
 • Oppervlakte
  Oppervlakte
  Matt
Samenvatting
Ontdek de serie
4/4 Instelling
Beschrijving
Klantenverhaal
Diensten

1. Kiezen Kleur en stijl

Structuren
Decor en mozaïek
Siertegels
BeigeBeige
BEIGE C2BEIGE C2
BiancoBianco
BIANCO C2BIANCO C2
CenereCenere
Cenere C2Cenere C2
GrigioGrigio
GRIGIO C2GRIGIO C2
Struttura Canneto 3D NaturalStruttura Canneto 3D Natural
Struttura Canneto 3D RovereStruttura Canneto 3D Rovere
Struttura Codex 3D BeigeStruttura Codex 3D Beige
Struttura Codex 3D BiancoStruttura Codex 3D Bianco
Struttura Codex 3D GrigioStruttura Codex 3D Grigio
TaupeTaupe
Taupe C2Taupe C2
Decoro Classy BeigeDecoro Classy Beige
Decoro Classy GrigioDecoro Classy Grigio
Decoro Incisione BeigeDecoro Incisione Beige
Decoro Micro BeigeDecoro Micro Beige
Decoro Micro GrigioDecoro Micro Grigio
Listello TitanioListello Titanio
Mosaico BeigeMosaico Beige
MOSAICO BIANCOMOSAICO BIANCO
MOSAICO CENEREMOSAICO CENERE
MOSAICO GRIGIOMOSAICO GRIGIO
MOSAICO TAUPEMOSAICO TAUPE
BATTISCOPA BEIGEBATTISCOPA BEIGE
Battiscopa BiancoBattiscopa Bianco
BATTISCOPA CENEREBATTISCOPA CENERE
BATTISCOPA GRIGIOBATTISCOPA GRIGIO
Battiscopa TaupeBattiscopa Taupe

2. Kiezen Formaat

7x607x60 cm
7x1007x100 cm

3. Kiezen Dikte / Oppervlakte

 Catalogusprijs *DikteOppervlakteDoos **PalletCode
SELECTERENCatalogusprijs *18,70 €/mlVraag kortingDikte8.5 mmOppervlakteMattDoos **10 stuks (0,42 m2 - 6 Ml - 8,7 Kg)Pallet **60 dozen (25,2 m2 - 522 Kg)CodeMEY5
* De momenteel geldende prijslijsten kunnen op elk moment variëren tot de orderbevestiging als gevolg van de voortdurende en hoge groei van de kosten van grondstoffen, gas, transport
** de eenheden/stuks per doos en de vierkante meters aanwezig in de doos van het product worden vermeld

4. Overzicht

Marazzi NATURALIA Battiscopa Bianco 7x60 Matt
PrijsVraag korting
CodeMEY5
ProductMarazzi NATURALIA
Kleur en stijlBattiscopa Bianco
Formaat7x60 cm
Dikte
Oppervlakte
8,50 mm
Matt
Meervoudige offerte
Meerdere producten één offerte
Module
Offerte aanvraagformulier
Whatsapp
Een offerte aanvragen
+39 3245987330
Telefoon
Maandag tot vrijdag
8:30 - 12:30 / 13:30 - 17:00
+39 03651870011

Offerte aanvraagformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Het bekendste merk in de tegelproductie branche

Het bekendste merk in de tegelproductie branche
Marazzi is het bekendste merk in de keramische tegelsector. Het merk is in meer dan 140 landen aanwezig en wordt universeel erkend als synoniem voor keramiek van kwaliteit voor vloeren en wandbekleding en staat symbool voor het beste Made in Italy in de inrichtings- en designsector.

Marazzi werd in 1935 opgericht in Sassuolo, in een omgeving die het centrum zou worden van internationale avant-garde in de creatie van fijne keramische tegels en die in de loop der jaren samen met het bedrijf is gegroeid.
Marazzi is verantwoordelijk voor de belangrijkste technologische innovaties wat betreft het proces en design in de tegelsector - waarvan sommige belangrijke mijlpalen vormen in de geschiedenis van de moderne keramiek - die het bedrijf en de omgeving tot een aanspreekpunt hebben gemaakt voor de hele wereld van de keramiek.

Een voortdurende aanleg naar onderzoek en testen, het vermogen om te anticiperen op veranderingen en evoluties in het wonen, architectuur en design, aandacht voor milieu en duurzaamheid. Dit zijn de sterke punten die ervoor hebben gezorgd dat Marazzi de top in de branche heeft bereikt, zowel in Italië als internationaal, en het leiderschap voortdurend bevestigd.
 
Op dit moment maakt Marazzi deel uit van Mohawk Industries Inc., 's werelds grootste fabrikant van vloer- en wandbekledingsproducten, beursgenoteerd in New York, en beschikt het over een zeer goede internationale reputatie bij ontwerpers, architecten en bouwaannemers, alsmede bij distributeurs en eindklanten.

Onze prestaties

Onze prestaties
Ontdek de vloeren en bekledingen die onze klanten al hebben gemaakt dankzij de diensten van Onetile.
dankzij de zorgvuldige selectie van de beste Italiaanse porseleinen aardewerk-, mozaïek-, keramiek- en parketmerken, hebben we vloeren en wanden gemaakt en geproduceerd voor particuliere woningen, restaurants en allerlei soorten bedrijven, in Italië en in Europa.
Meer informatie

Over ons

Over ons
We streven ernaar om al het beste keramiek toegankelijk te maken voor een exclusieve prijs, door een gepersonaliseerd assortiment samen te stellen dat rekening houdt met de werkelijke behoeften van de klant. Wij geven advies over de keuze van het beste product en de installatie daarvan.
Meer informatie

Voordelen

Bij Onetile.it zijn we gefocust op de behoeften van onze klanten en bieden we hen allemaal belangrijke voordelen, zoals:

De beste prijs!
Onze zeer belangrijke en meerjarige partnerschappen met de grote Italiaanse fabrikanten en een solide netwerk stellen ons in staat om de beste producten tegen de beste prijs op de markt aan onze klanten aan te bieden!

Vouwen, plinttegels, siertegels en installatietoebehoren tegen kostprijs
Wij bieden onze klanten Mapei en Profilpas producten aan tegen kostprijs. Ons netwerk stelt ons in staat om voegmiddelen, lijmen, plinttegels, siertegels en installatietoebehoren voor vloer- en wandtegels tegen kostprijs aan te bieden. We zorgen altijd voor de beste prijs en producten van de beste kwaliteit om elke ruimte in te richten.

Beste kwaliteit gegarandeerd
Met jarenlange ervaring in de wereld van vloer- en wandtegels selecteren we alleen de producten van de hoogste kwaliteit voor onze klanten, zodat ze de beste porseleinen steengoed- en parketproducten op de markt ontvangen.

Flexibele levering
Bij Onetile.it begrijpen we volledig hoe problematisch het opslaan van goederen kan zijn. We bieden een gratis flexibele bezorgservice, waardoor klanten de producten kunnen ontvangen wanneer ze klaar zijn voor installatie

ShowroomOverleg
Bij Onetile.it geven we klanten de mogelijkheid om de producten die ze willen direct te bekijken door onze Showroom te bezoeken. Onze samenwerking met Tempini1921 stelt ons in staat om op afspraak gratis toegewijde consulten aan te bieden.

Om alle voordelen van Onetile.it te zien klik hier

Installatieservice

Bij Onetile.it stelt onze uitgebreide kennis van de materialen die we verkopen ons in staat om elk type vloer- en wandtegelinstallatie correct te beheren, zowel binnen als buiten.
We worden ondersteund door verschillende teams van gespecialiseerde en gecertificeerde vakmensen die ons in staat stellen om tegelijkertijd meerdere sites in heel Italië te beheren.

Door onze installatieservice aan te vragen, ontvangt u gratis advies en nauwkeurige aanwijzingen om contact op te nemen met de installatieteams die het beste bij uw behoeften passen.

Als u meer informatie wilt over onze installatieservices klik hier

Vervoer op maat

Bij Onetile.it bieden we op maat gemaakte transportdiensten om aan elke specifieke eis te voldoen, en bieden we onze klanten altijd:
/ - Verzekering op elke zending
- Zendingen met professionele partners
- Telefonisch voorafgaand bericht van de koerier een dag voor levering
- De mogelijkheid om de levering op een precieze datum en tijd te plannen

Bij Onetile.it vervoeren we uw vloer- en wandtegels veilig. Profiteer van onze gegarandeerde en betrouwbare service.

Als u meer wilt weten over onze transportservice op maat klik hier
Ondergetekende verklaart kennis te hebben genomen van de door ONE CLICK TILES S.R.L. verstrekte informatie over de verwerking van persoonsgegevens, overeenkomstig de artikelen 13 en 14 van Verordening 2016/679/EU, en geeft uitdrukkelijke, vrije en geïnformeerde toestemming voor de verwerking van zijn/haar persoonsgegevens van niet-specifieke aard (zoals gedefinieerd in de AVG), uitsluitend voor de uitvoering van de betreffende verwerking zoals beschreven in het Beleid
Ik ga akkoord met het ontvangen van productinformatie en aanbiedingen, lees verder