0
OneTile Experience
0

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om af te sluiten

0
 • Tegels
 • >
 • INEDITO

INEDITO

Battiscopa Nocciola het is de siertegel in combinatie met de porseleinserie INEDITO van Ragno. Collectie INEDITO het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en configureerbare formaten volgens uw behoeften en kan worden geleverd met bijpassende plinten, kanalen en plinten. Onetile biedt alleen eerste keus porcellanato producten.

 • Kleur
  Kleur
  Battiscopa Nocciola
 • Formaat
  Formaat
  6x60 cm
 • Dikte
  Dikte
  9.5 mm
 • Oppervlakte
  Oppervlakte
  Matt
Samenvatting
Ontdek de serie
4/4 Instelling
Beschrijving
Klantenverhaal
Diensten

1. Kiezen Kleur en stijl

Structuren
Decor en mozaïek
Siertegels
AvorioAvorio
CANNELLACANNELLA
CenereCenere
Chevron AvorioChevron Avorio
Chevron CannellaChevron Cannella
Chevron CenereChevron Cenere
NOCCIOLANOCCIOLA
Chevron NocciolaChevron Nocciola
BATTISCOPA AVORIOBATTISCOPA AVORIO
BATTISCOPA CANNELLABATTISCOPA CANNELLA
BATTISCOPA CENEREBATTISCOPA CENERE
Battiscopa NocciolaBattiscopa Nocciola
Gradone AvorioGradone Avorio
Gradone CannellaGradone Cannella
Gradone CenereGradone Cenere
Gradone NocciolaGradone Nocciola

2. Kiezen Formaat

6x606x60 cm

3. Kiezen Dikte / Oppervlakte

 Catalogusprijs *DikteOppervlakteDoos **PalletCode
SELECTERENCatalogusprijs *20,00 €/mlVraag kortingDikte9.5 mmOppervlakteMattDoos **15 stuks (0,54 m2 - 9 Ml - 13,8 Kg)Pallet **56 dozen (30,24 m2 - 772,8 Kg)CodeRAMV
* De momenteel geldende prijslijsten kunnen op elk moment variëren tot de orderbevestiging als gevolg van de voortdurende en hoge groei van de kosten van grondstoffen, gas, transport
** de eenheden/stuks per doos en de vierkante meters aanwezig in de doos van het product worden vermeld

4. Overzicht

Ragno INEDITO Battiscopa Nocciola 6x60 Matt
PrijsVraag korting
CodeRAMV
ProductRagno INEDITO
Kleur en stijlBattiscopa Nocciola
Formaat6x60 cm
Dikte
Oppervlakte
9,50 mm
Matt
Meervoudige offerte
Meerdere producten één offerte
Module
Offerte aanvraagformulier
Whatsapp
Een offerte aanvragen
+39 3245987330
Telefoon
Maandag tot vrijdag
8:30 - 12:30 / 13:30 - 17:00
+39 03651870011

Offerte aanvraagformulier

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Historische hoofdrolspeler in de Italiaanse industrie

Historische hoofdrolspeler in de Italiaanse industrie
Het merk Ragno is een van de van oudsher bekende hoofdrolspelers die hebben bijgedragen aan de ontwikkeling en het succes van de Italiaanse keramische tegelindustrie over de hele wereld.
Ragno werd opgericht in 1949 in Sassuolo, vlakbij Modena. Ragno werd al snel een hoofdrolspeler in de groei van de Italiaanse keramiek branche en onderscheidde zich door de productie van bekleding voor woningen en, in de jaren zestig en zeventig, door de productie van geglazuurde vloer- en wandtegels voor verschillende segmenten van de bouwindustrie op nationaal en internationaal niveau.

Ragno voert geavanceerde, geautomatiseerde productietechnologieën in en wordt begin jaren 80 gekoppeld aan een herdefiniëring van een verkoop- en marketingstrategie die steeds meer op de behoeften van de klant en de marktis gericht, met als gevolg de ontwikkeling van eenuitgebreid assortiment aan producten van Ragno, in overeenstemming met de trends, stijlen en smaken van de consument.

Het aanbod van Ragno wordt vandaag de dag gekenmerkt door precieze en betrouwbare oplossingen, in overeenstemming met de nieuwste trends op het gebied van binnenhuisarchitectuur en meubilering die bestemd zijn om lang mee te gaan. Ragno biedt een compleet en steeds meer "gespecialiseerd" aanbod aan vloer- en wandbekleding voor binnen en buiten in gres porcellanato, één maal gebakken, met witte klei en mozaïek, en biedt haar kijk aan de design wereld via modulaire, flexibele oplossingen voor de woning en veel meer.

Onze prestaties

Onze prestaties
Ontdek de vloeren en bekledingen die onze klanten al hebben gemaakt dankzij de diensten van Onetile.
dankzij de zorgvuldige selectie van de beste Italiaanse porseleinen aardewerk-, mozaïek-, keramiek- en parketmerken, hebben we vloeren en wanden gemaakt en geproduceerd voor particuliere woningen, restaurants en allerlei soorten bedrijven, in Italië en in Europa.
Meer informatie

Over ons

Over ons
We streven ernaar om al het beste keramiek toegankelijk te maken voor een exclusieve prijs, door een gepersonaliseerd assortiment samen te stellen dat rekening houdt met de werkelijke behoeften van de klant. Wij geven advies over de keuze van het beste product en de installatie daarvan.
Meer informatie

Voordelen

Bij Onetile.it zijn we gefocust op de behoeften van onze klanten en bieden we hen allemaal belangrijke voordelen, zoals:

De beste prijs!
Onze zeer belangrijke en meerjarige partnerschappen met de grote Italiaanse fabrikanten en een solide netwerk stellen ons in staat om de beste producten tegen de beste prijs op de markt aan onze klanten aan te bieden!

Vouwen, plinttegels, siertegels en installatietoebehoren tegen kostprijs
Wij bieden onze klanten Mapei en Profilpas producten aan tegen kostprijs. Ons netwerk stelt ons in staat om voegmiddelen, lijmen, plinttegels, siertegels en installatietoebehoren voor vloer- en wandtegels tegen kostprijs aan te bieden. We zorgen altijd voor de beste prijs en producten van de beste kwaliteit om elke ruimte in te richten.

Beste kwaliteit gegarandeerd
Met jarenlange ervaring in de wereld van vloer- en wandtegels selecteren we alleen de producten van de hoogste kwaliteit voor onze klanten, zodat ze de beste porseleinen steengoed- en parketproducten op de markt ontvangen.

Flexibele levering
Bij Onetile.it begrijpen we volledig hoe problematisch het opslaan van goederen kan zijn. We bieden een gratis flexibele bezorgservice, waardoor klanten de producten kunnen ontvangen wanneer ze klaar zijn voor installatie

ShowroomOverleg
Bij Onetile.it geven we klanten de mogelijkheid om de producten die ze willen direct te bekijken door onze Showroom te bezoeken. Onze samenwerking met Tempini1921 stelt ons in staat om op afspraak gratis toegewijde consulten aan te bieden.

Om alle voordelen van Onetile.it te zien klik hier

Installatieservice

Bij Onetile.it stelt onze uitgebreide kennis van de materialen die we verkopen ons in staat om elk type vloer- en wandtegelinstallatie correct te beheren, zowel binnen als buiten.
We worden ondersteund door verschillende teams van gespecialiseerde en gecertificeerde vakmensen die ons in staat stellen om tegelijkertijd meerdere sites in heel Italië te beheren.

Door onze installatieservice aan te vragen, ontvangt u gratis advies en nauwkeurige aanwijzingen om contact op te nemen met de installatieteams die het beste bij uw behoeften passen.

Als u meer informatie wilt over onze installatieservices klik hier

Vervoer op maat

Bij Onetile.it bieden we op maat gemaakte transportdiensten om aan elke specifieke eis te voldoen, en bieden we onze klanten altijd:
/ - Verzekering op elke zending
- Zendingen met professionele partners
- Telefonisch voorafgaand bericht van de koerier een dag voor levering
- De mogelijkheid om de levering op een precieze datum en tijd te plannen

Bij Onetile.it vervoeren we uw vloer- en wandtegels veilig. Profiteer van onze gegarandeerde en betrouwbare service.

Als u meer wilt weten over onze transportservice op maat klik hier
Ondergetekende verklaart kennis te hebben genomen van de door ONE CLICK TILES S.R.L. verstrekte informatie over de verwerking van persoonsgegevens, overeenkomstig de artikelen 13 en 14 van Verordening 2016/679/EU, en geeft uitdrukkelijke, vrije en geïnformeerde toestemming voor de verwerking van zijn/haar persoonsgegevens van niet-specifieke aard (zoals gedefinieerd in de AVG), uitsluitend voor de uitvoering van de betreffende verwerking zoals beschreven in het Beleid
Ik ga akkoord met het ontvangen van productinformatie en aanbiedingen, lees verder