0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0

Externe renovatie

Tijdens de lente en zomer komen de buitenruimtes van het huis tot leven. Het worden ruimtes die gewijd zijn aan ontspanning, vergezeld van momenten van gezelligheid met vrienden.
Daarom dient een klant goed na te denken welke elementen van belang zijn het bij renoveren of ontwerpen van een buitenvloer alvorens tot aankoop over te gaan.

Het is van fundamenteel belang bij dit soort renovaties te begrijpen welke ruimtes gemoderniseerd dienen te worden en met welke stijl deze dienen te worden uitgevoerd.
In deze fase is de advies service van OneTilevan belang: ondersteuning bieden aan de klant dankzij onze experts, het begrijpen van zijn doelen en smaken en het tonen van de best mogelijke oplossingen om het gewenste resultaat te bereiken.

Tijdens het advies voor de renovatie van de buitenkant van deze villa in Frankrijk, had de klant de wens om het terras en het zwembad te renoveren en gezien de stijl van de villa, viel de materiaalkeuze op hoogwaardige Made in Italy gres porcellanato tegels.
Voor het zwembad gedeelte zijn materialen gekozen om de meest voorkomende problemen op te lossen:
●   uitglijden
●    weerstand bij verschillende temperaturen
●    bestendigheid en slijtvastheid tegen vertrapping en vochtigheid

Voor de keuze van de materialen voor de terrassen zijn soortgelijke problemen beoordeeld.

Gezien alle vereisten hebben de experts van OneTile samen met de klant gekozen voor de Marazzi gres porcellanato tegels voor buitenvloeren.

Deze vloer met 20 mm dikte is specifiek voor villa's, zwembaden en tuinen, en is geliefd door wie een bepaalde doorloop tussen binnen en buiten wil bereiken zoals in dit geval. 
Bovendien heeft het oppervlak hoge technische prestaties zoals weerstand tegen uitglijden, temperatuurschommelingen en vertrapping.

Gebruikte vloeren en wandtegels

Vloeren buitenruimte: Tegels in gres porcellanato van Marazzi, uit de serie Bluestone20, in de kleur Creta in formaat 50x100, 20mm dikte 
Speciale onderdelen voor outdoor vloeren: Speciale onderdelen Mystone Bluestone20 van Marazzi, L-vormig onderdeel in formaat 15x60x4, in de kleur Grijs.