0
Zoeken

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om af te sluiten

Gres porcellanato: niet alleen vloeren

Gres porcellanato: niet alleen vloeren
In dit artikel zullen we samen alle toepassingen van gres porcellanato ontdekken!

Gewoonlijk denken we bij gres porcellanato altijd aan een bekleding die gerelateerd is aan oppervlakken, zowel horizontaal als verticaal. Anderzijds is het dankzij zijn oneindige kwaliteiten, afmetingen en afwerkingen ook zeer geschikt om te worden herontworpen als inrichtingsmateriaal.

Veelzijdigheid, bestendigheid en prestaties zijn de belangrijkste kenmerken van gres porcellanato.

Moderne productietechnologieën met digitale decoratie hebben in grote mate bijgedragen tot het succes van de grote platen, waardoor gres de vormgeving van andere materialen, waaronder natuurlijke, kan interpreteren en bepaalde esthetische aspecten kan corrigeren of benadrukken.

Dankzij de mogelijkheid om de platen digitaal te decoreren, kunnen ze worden voorzien van afbeeldingen die verschillende tinten, kleuren, nuances en effecten weergeven. In het geval van grote platen met marmer-effect zijn de aders bijvoorbeeld bijna oneindig doorlopend, wat niet mogelijk zou zijn met natuurlijk marmer.

 
Gres porcellanato: niet alleen vloeren
Gres porcellanato platen zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar met dit effect:

•    Cement

•    Marmer

•    Hout

•    Metaal

•    Steen

•    Stof 
Gres porcellanato: niet alleen vloeren


Ideaal voor het bekleden van tafels , salontafels, keuken- en badkamerbladen, douchebakken en wastafels, planken, wandmeubels, werkbladen, scheidingswanden en zelfs tuinmeubels.

In de keuken kan bijvoorbeeld één bekledingsmateriaal worden gebruikt voor het blad en de achterkant, maar ook voor onderdelen zoals het aanrecht, het kookgedeelte, de bekleding van een schiereiland of een tafel. Naast een beeld dat netjes en gelijkmatig overkomt door de optische afwezigheid van voegen, hebben grote gres porcellanato platen uitstekende technische eigenschappen, en zijn deze zeer goed bestand tegen vlekken en gemakkelijk te onderhouden.
 
Ontdek al onze collecties om uw ruimtes met persoonlijkheid en elegantie te bekleden en neem contact op met ons voor een advies op maat!