Zoeken

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om af te sluiten

Cedit

Archeologie

Wij garanderen de beste prijs op tegel merken

Archeologie is een van de meest gerenommeerde collecties van Cedit, een van de belangrijkste Italiaanse keramiek producenten ter wereld, gespecialiseerd in de productie van gres porcellanato producten.

 • 8Kleuren
 • 4Formaten
 • 1Diktes
 • 1Oppervlakken
Vraag een offerte aan tegen de beste prijs
De catalogus downloaden
Instelling
Beschrijving
Klantenverhaal
Diensten
Kleur en stijl
configureer uw product
Structuren
Siertegels
Archeologie a
Archeologie a
Archeologie b
Archeologie b
Archeologie c
Archeologie c
Archeologie d
Archeologie d
Bianco
Bianco
Grigio
Grigio
Battiscopa Bianco
Battiscopa Bianco
Battiscopa Grigio
Battiscopa Grigio

Cedit Archeologie

De gres porcellanato uit de Cedit Archeologie collectie is ideaal voor:
 • Cedit Archeologie is een vloer in gres porcellanato
 • De gres porcellanato tegels Archeologie van Cedit zijn geschikt voor een vloer met cement-effect
 • De gres porcellanato tegels Archeologie van Cedit zijn geschikt voor een gemakkelijk te leggen vloer
 • De gres porcellanato tegels Archeologie van Cedit zijn geschikt voor een design vloer
 • De gres porcellanato tegels Archeologie van Cedit zijn geschikt voor een woonruimte
 • De gres porcellanato tegels Archeologie van Cedit zijn geschikt voor een badkamervloer
 • De gres porcellanato tegels Archeologie van Cedit zijn geschikt voor een keukenvloer
 • De gres porcellanato tegels Archeologie van Cedit zijn geschikt voor binnen
 • De gres porcellanato tegels Archeologie van Cedit zijn geschikt voor een gemakkelijk te leggen vloer

De kunst van een Italiaanse ruimte

De kunst van een Italiaanse ruimte
Cedit maakt deel uit van de Italiaanse groep Florim, die al meer dan 60 jaar gespecialiseerd is in de productie van porcellanato tegels Made in Italy, allemaal ontworpen door nationaal en internationaal bekende ontwerpers, voor unieke en exclusieve collecties . 

Het Cedit van vandaag en van de nabije toekomst, herstelt en stimuleert de houding van samenwerking met enkele van de meest interessante namen in de hedendaagse creativiteit, door het creëren van een reeks keramische collecties ontworpen door Italiaanse kunstenaars.

Giorgia Zanellato & Daniele Bortotto zijn de ontwerpers van Storie, de grote platen van de collectie zijn keramische velden waar de mengsels van pigmenten tot uiting komen in chromatische schakeringen met verbazingwekkende effecten. 
Dan is er Archeologie, een wandbekleding die ontworpen is door Franco Guerzoni waarbij de muur als een boek is om in te bladeren, een reis naar het interieur die je in staat stelt het verleden, de herinneringen en alles wat dat fragment aan metselwerk in de loop der tijd heeft verzameld na te gaan.
Federico Pepe is de ontwerper van Araldica een collectie waarin de visuele texturen op de grote platen de hypnotiserende en fascinerende structuur aannemen van een chromatische mix die geïnspireerd is op die van traditioneel gemarmerd papier.

De nieuwe keramische voorstellen van Cedit zijn het resultaat van een intense samenwerking tussen vakmanschap en technologie, die tevens wordt gekenmerkt door een dichterlijke expressiviteit die grote impact heeft; deze nieuwe interpretaties vernieuwen het idee van het vrije oppervlak en het opnieuw uitvinden van materiaal.

Onze prestaties

Onze prestaties
Ontdek de vloeren en bekledingen die onze klanten al hebben gemaakt dankzij de diensten van Onetile.
dankzij de zorgvuldige selectie van de beste Italiaanse porseleinen aardewerk-, mozaïek-, keramiek- en parketmerken, hebben we vloeren en wanden gemaakt en geproduceerd voor particuliere woningen, restaurants en allerlei soorten bedrijven, in Italië en in Europa.
Meer informatie

Over ons

Over ons
We streven ernaar om al het beste keramiek toegankelijk te maken voor een exclusieve prijs, door een gepersonaliseerd assortiment samen te stellen dat rekening houdt met de werkelijke behoeften van de klant. Wij geven advies over de keuze van het beste product en de installatie daarvan.
Meer informatie

Voordelen

Bij Onetile.it zijn we gefocust op de behoeften van onze klanten en bieden we hen allemaal belangrijke voordelen, zoals:

De beste prijs!
Onze zeer belangrijke en meerjarige partnerschappen met de grote Italiaanse fabrikanten en een solide netwerk stellen ons in staat om de beste producten tegen de beste prijs op de markt aan onze klanten aan te bieden!

Vouwen, plinttegels, siertegels en installatietoebehoren tegen kostprijs
Wij bieden onze klanten Mapei en Profilpas producten aan tegen kostprijs. Ons netwerk stelt ons in staat om voegmiddelen, lijmen, plinttegels, siertegels en installatietoebehoren voor vloer- en wandtegels tegen kostprijs aan te bieden. We zorgen altijd voor de beste prijs en producten van de beste kwaliteit om elke ruimte in te richten.

Beste kwaliteit gegarandeerd
Met jarenlange ervaring in de wereld van vloer- en wandtegels selecteren we alleen de producten van de hoogste kwaliteit voor onze klanten, zodat ze de beste porseleinen steengoed- en parketproducten op de markt ontvangen.

Flexibele levering
Bij Onetile.it begrijpen we volledig hoe problematisch het opslaan van goederen kan zijn. We bieden een gratis flexibele bezorgservice, waardoor klanten de producten kunnen ontvangen wanneer ze klaar zijn voor installatie

ShowroomOverleg
Bij Onetile.it geven we klanten de mogelijkheid om de producten die ze willen direct te bekijken door onze Showroom te bezoeken. Onze samenwerking met Tempini1921 stelt ons in staat om op afspraak gratis toegewijde consulten aan te bieden.

Om alle voordelen van Onetile.it te zien klik hier

Installatieservice

Bij Onetile.it stelt onze uitgebreide kennis van de materialen die we verkopen ons in staat om elk type vloer- en wandtegelinstallatie correct te beheren, zowel binnen als buiten.
We worden ondersteund door verschillende teams van gespecialiseerde en gecertificeerde vakmensen die ons in staat stellen om tegelijkertijd meerdere sites in heel Italië te beheren.

Door onze installatieservice aan te vragen, ontvangt u gratis advies en nauwkeurige aanwijzingen om contact op te nemen met de installatieteams die het beste bij uw behoeften passen.

Als u meer informatie wilt over onze installatieservices klik hier

Vervoer op maat

Bij Onetile.it bieden we op maat gemaakte transportdiensten om aan elke specifieke eis te voldoen, en bieden we onze klanten altijd:
/ - Verzekering op elke zending
- Zendingen met professionele partners
- Telefonisch voorafgaand bericht van de koerier een dag voor levering
- De mogelijkheid om de levering op een precieze datum en tijd te plannen

Bij Onetile.it vervoeren we uw vloer- en wandtegels veilig. Profiteer van onze gegarandeerde en betrouwbare service.

Als u meer wilt weten over onze transportservice op maat klik hier
Ondergetekende verklaart kennis te hebben genomen van de door ONE CLICK TILES S.R.L. verstrekte informatie over de verwerking van persoonsgegevens, overeenkomstig de artikelen 13 en 14 van Verordening 2016/679/EU, en geeft uitdrukkelijke, vrije en geïnformeerde toestemming voor de verwerking van zijn/haar persoonsgegevens van niet-specifieke aard (zoals gedefinieerd in de AVG), uitsluitend voor de uitvoering van de betreffende verwerking zoals beschreven in het Beleid