0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0

Zeshoekige keuken tegels

Zeshoekige keuken tegels
Een van de belangrijkste recente trends in interieurdesign is het leggen van zeshoekige vloer- en wandtegels in de keuken.
Zeshoekige keuken tegels doen denken aan een decostijl die in de jaren ‘30 erg in de mode was, maar dan opnieuw ontworpen met een moderne twist en vooral met een geavanceerd type gres.

De zeshoekige tegels in gres porcellanato combineren de pracht van het formaat met de stevigheid van het materiaal, waardoor dit het ideale product is voor deze omgeving van het huis die veel gebruikt wordt en onderhevig is aan vele chemische en levensmiddelen.

Het zeshoekige patroon in de keuken maakt het mogelijk om een mooi kleurenspel te creëren met de tegels, waardoor beweging ontstaat maar tegelijkertijd de intensiteit niet te sterk is.
De zeshoekige tegels voor de spatwand in de keuken zijn veel gebruikt en vormen een van de meest impactvolle esthetische elementen, omdat het een van de eerste dingen is die men ziet: dankzij deze oplossing kan zelfs deze omgeving, die normaal gesproken weinig met design en veel met gemak te maken heeft, een hoofdrolspeler worden en de stijl bepalen, niet alleen in de keuken, maar, in het geval van open woonkamer, van de hele omgeving.

Voor de zeshoekige keuken tegels is het zeer gebruikelijk om een ontwerp te hebben met drie verschillende tinten op basis van dezelfde hoofdkleur: lichtheid en decoratie worden het leitmotiv van deze oplossing, en het cementine-effect is de finishing touch met een retro tintje.

Onetile en zijn team is niet alleen in staat de beste oplossingen voor zeshoekige keuken tegels te bepalen, maar ook de ideale stijl voor uw keukenontwerp aan te bevelen