0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0

Onetile Commercial

Onetile commercial partnership

Het commerciële samenwerkingsproject Onetile is ontstaan uit de wens om kleinschalige winkeliers in vloer- en wandtegels te helpen die moeite hebben om gelijke tred te houden met de toenemende prijsconcurrentie die inherent is aan de industrie. Deze bedrijven bieden toegewijde adviesdiensten aan hun klanten.

Onze commerciële partnerschappen geven deze bedrijven de mogelijkheid om te profiteren van ons grote inkooppotentieel, dankzij de belangrijke contracten die we hebben afgesloten met de belangrijkste Italiaanse producenten. Dit vertaalt zich ook in een grotere zichtbaarheid en een verbetering van de bedrijfsprestaties.
 
Bij Onetile willen we alle detailhandelaren van vloer- en wandtegels helpen door hen een groter concurrentievermogen te bieden in een markt die nu wordt gemonopoliseerd door grootschalige operators die van prijs het enige verkoopinstrument maken. Deze bedrijven garanderen niet langer de beste aankoopdiensten voor de klant.

Samen is het beter

Bij Onetile stellen we al onze diensten, evenals onze voordelen, ten dienste van onze partner:

• De beste aankoopvoorwaarden
Voor alle belangrijke Italiaanse keramiekmerken, dankzij de meer dan 60 jaar gerijpte samenwerking
 
• Geen magazijn meer
We bieden onze partners toegang tot onze efficiënte logistieke structuur, waardoor de beschikbaarheid van de belangrijkste series en onmiddellijke responstijden voor elk beschikbaarheidsverzoek worden gegarandeerd.
 
• Aangepast en veilig transportbeheer
We bieden toegang tot onze vastgelegde overeenkomsten met de belangrijkste transportbedrijven in de industrie die de meest concurrerende prijzen op de markt garanderen voor een reeks onberispelijke diensten. Bij Onetile zullen we namens onze partners de relaties en de logistieke keten beheren en waar nodig ook producten leveren aan hun klanten, gedekt door onze "geld-terug"; garantie. Ze zullen niet langer te maken hebben met problemen met betrekking tot het hanteren en vervoeren van materialen. Wij nemen de kosten voor het vervangen van de goederen voor onze rekening, zonder extra kosten voor onze partners of hun klant.
 
• Zichtbaarheid en webcontacten
We zullen onze partners geolokaliseerde zichtbaarheid geven via ons webplatform en sociale kanalen, en hen en hun winkels introduceren via fotoshoots en showroompresentaties. Bovendien zullen onze partners worden aangeduid als een exclusief referentiepunt voor een specifiek gebied, waarbij elk contact dat via het platform wordt ontvangen aan hen wordt doorgegeven, waardoor territoriale exclusiviteit wordt gegarandeerd.
 
• Showroom sruime voorraad
Bij Onetile bieden we onze partners alle stalen die nodig zijn voor de inrichting van hun verkooppunten, zodat we een continue aanvoer van nieuw materiaal in de showroom en online garanderen.