0
OneTile Experience
0
background
Typ de serienaam of de code van het product

La ricerca non ha prodotto risultati, contattaci per una consulenza

Neem contact met ons op
0
filter {{SharedService.data.pagination.ProductFounds}}
loader
FILTER OPAlles wissen
Merken {{::activeBrand.Name}}
{{::activeCategory.categoryGroup.Name}} {{::activeCategory.category.Name}}
{{::activeProperty.property.Name}}{{::!SharedService.isNullOrEmpty(activeProperty.property.Description) ? ' (' + activeProperty.property.Description + ')' : ''}} {{::activeProperty.propertyValue.Name}}
toepassen sluiten

Mutina

Mutina, een nieuwe kijk op keramiek

Mutina, een nieuwe kijk op keramiek
Mutina is een van de meest exclusieve gres porcellanato merken , iedere collectie van Mutina is uniek en komt voort uit de samenhang tussen de ideeën van grote ontwerpers en de wereld van keramische wandtegels, een experiment met het oneindige assortiment van witte, zwarte en neutrale tinten.
Deze “niet-kleuren” zijn de oorsprong van het jargon van Mutina, die een sterke en herkenbare identiteit heeft ontwikkeld, mede dankzij de zeer hoge kwaliteit van haar keramische producten.

Het streven naar vernieuwing weerspiegelt de wens van Mutina om van de hedendaagse kunst een bron van invloed en ervaring te maken.
Een uitdaging die Mutina heeft weten te winnen door het gebruik van nieuwe materialen zoals hout, metaal en verschillende soort verf, die worden gecombineerd in de collecties van het merk door middel van een kleurenspel en architectonische elementen die in harmonie staan met de gedachte van het bedrijf.